Smještaj u Dubrovniku – Pervanovo

Pervanovo Luksuzni hoteli, Apartmani i vile u Dubrovniku

Pervanovo Hrvatska je u vlasništvu švedske tvrtke Pervanovo Invest AB, čiji je vlasnik obitelj Pervan. Naše poslovanje obuhvaća obradu drva u Ogulinu, Bjelovaru i Otoku kao i turističke objekte većinom na području Dubrovnika i regije - jednom od najbrže rastućih turističkih područja u Europi. Pervanovo Hrvatska zapošljava više od 800 djelatnika. 

Cilj nam je kupiti stare objekte na najboljim lokacijama u i oko Dubrovnika i renovirati ih u duhu njihove prijašnje slave, stvarajući lanac luksuznog smještaja u Dubrovniku. Naša politika je zadržati što je više moguće od originalne građevine, a istovremeno je renovirati do najviših mogućih standarda udobnosti. Nakon završetka rekonstrukcije ovi objekti se koriste u turističke svrhe s vrhunskim standardima ponude i usluge.  

Trenutni objekti unutar grupe uključuju luksuzni dubrovački boutique hotel Kazbek, Villu Franicu, Pervanovo Apartmane, Celenga Apartmane, SUNce Palace Apartmane, Vila Riva Apartmane i Villu Terezu. Iako je kod svih građevina zadržan njihov originalni šarm, istovremeno su opremljene svim što moderni život zahtjeva. Sve objekte je moguće iznajmiti kao pojedinačnu jedinicu, čime se osigurava visok stupanj privatnosti i sigurnosti.

Pervanovo Hrvatska je osnovano 2004 kao investicijska tvrtka za Pervanovo investicijske aktivnosti u Hrvatskoj. Osnivač Pervanovo Invest AB, gosp. Darko Pervan, je rođen u Hrvatskoj. 

Zatvorite
Saznajte više
 • STAY LONGER SAVE UP TO 20%

  Hotel Kazbek

  Stay 5 nights, save 10% Stay 7 nights, >>

 • Stay flexible

  Pervanovo Apartments

  Get familiar with our new cancellation policy >>

 • Stay flexible

  Celenga Apartments

  Get familiar with our new cancellation policy >>

 • Stay flexible

  SUNce PALACE APARTMENTS

  Get familiar with our new cancellation policy >>

 • Stay flexible

  Vila Riva Apartments

  Get familiar with our new cancellation policy >>

 • REZERVIRAJTE DIREKTNO

  Villa Franica

  Kontaktirajte nas putem mail info@pervanovo.hr >>

 • REZERVIRAJTE DIREKTNO

  Villa Tereza

  Kontaktirajte nas na info@pervanovo.hr >>

 

garantirano najbolja cijena

Vrijeme u Dubrovniku

Dubrovnik old town view from the sky Dubrovnik bay view